Wednesday, August 19, 2009

Today Is Your Day

Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Sayang B
Allah Selamatkan Kamu

Yeaaaaaaaayyyyy....
Selamat Hari Lahir Sayang B

Tepat jam 12 mlm tadi
Berakhirlah umur syg selama 22 tahun
Dan bermulalah tahun yg ke 23 pulak

So umur dh meningkat
Jadi kena ada azam baru
Semangat mesti baru

Sayang mesti jadi lebih dewasa
Sebab lepas ni banyak lagi dugaan yang akan sayang tempuhi
Sayang kena kuat

Tapi sayang jangan risau
Sebab b sentiasa ada dengan sayang
Selagi Allah tak ambil nyawa b

Thats why I draw a circle and not a heart around you
Because a heart can break
But a circle goes on forever


Last,
B doakan sayang akan dapat apa yang sayang impikan n'
B harap gak b dapat jadi yang terbaik untuk sayang

As we grow older together
As we continue to change with age
There is one thing that will never change
I will always keep falling in love with you







CongratS!!!

tahniah syg b
tahniah atas keberjayaan syg menghabiskan study

b terlambat nak post entry
sebab banyak sangat benda nak buat
so arini baru dapat masa yang sesuai (time keje)

dari pagi (8.oo pagi)
sampailah ke malam (9.oo malam)
syg b happy giler

tapi syg b start sedih jam 9.o1 malam
bila tau En. Abu telah meng "escape" kan dirinya
uuuuwaaaaaaa....

En. Abu telah merosakkan mood syg
jadi secara tak langsung
ktorg pun ter"effect"

but ktorg teruskan gak usaha utk menggumbirakan syg
abang n ksya lah org yg paling bersemangat
sampai terkopak cat umah syg (b n abg kene cat umah tahun ni)

akhirnya sesi bergambar convo + pre-raya (mcm ksya ckp) selesai
aktiviti mlm tu di habiskan dgn surprise!!! (walaupun bday kek jer)
itu adalah plan ahli2 keluarga kamu sygku

ijat, ct n kdya yg g beli kek
sponsor di rahsiakan
walaupun syg sedih tp syg mkn gak kek tu

bile dh abes sume org balik umah masing2
tp utk org lain cite ni dh abes
tp utk b tak :p

sb syg call b kol 3 pagi!!!
nada dier camni "b...la mimpi abu..."
huhuhu...

dgn "mamai"nya b pun meng "advise" syg
last2 syg tdo gak
spailah ke pagi

akhirnya cite b nie
bile b call syg kol 7 pagi
syg bgtau yg En. Abu dh balik

tu pun mak yg bgtau
so b dh tau dh
En. Abu bukan hilang

tp dier pegi memberi "nafkah"
pd isterinya setelah 3 hari berkurung kat umah (trauma)
sb tu dier balik tym subuh

nwy, En. Abu dh semakin sihat dh
b rse cite congrats ni
dh jd cite En. Abu pulak

oklah...
see u later
congrats again...
mwaaaassshh...






Sunday, August 9, 2009

o7.o8.o9

happy 3.3 anneversary
huhuhu...

3.3 means
3 years and 3 month
we've belong together

macam2 benda kita dah lalui bersama
pahit manis tawar masin kelat
semua ade

then macam2 ujian kita dah harungi
till tis day we still together
walaupun kita salu gak mempunyai percanggahan pendapat
(sayang salu jadi pembangkang)
but we still love each other

walaupun marah, sakit ati n kengkadang menyampah pun ade gak
dengan kerenah masing2
but we still need each other
"your weakness is my strenght and your strenght is my weakness"

on tis day gak ade orang teringin makan sumting
you know what kan??
Carl's Jr.!!!!

hehehehe....
kita g cuba nasib kat mines
luckily Carl's Jr. kat mines dah bukak
so ape lagi, perasaan tamak + lapar menguasai diri

1 Super Star Large Combo
1 Guacamole Bacon Sandwish
1 Chili Cheese Fries
+ Large Iced Lemon Tea + Large Fries

OMG...
makan sampai dh tak larat nk bangun
huhuhu...
thats we are :)

bab makan memang sanggup berhabis duit
tapi bab beli barang lain
cukup2 teliti...
takut membazir konon...
huahuahuahua...

okay syg...
see u later...
mwaaaaasssshhhh....

i love u so much...
mwaaaaassshhh...
happy anneversary :)














Thursday, August 6, 2009

BoUnTy

hye my yummy gummy boo boo

nak tau sumthing tak??
arini ada orang tu seronok sangat
b tengok tu based on her face lah

sebab dia dapat "BOUNTY"
mengidam sangat yer...
huhuhuhu....

sebenarnye since sayang cakap sayang teringin
b dah mintak daus tengokkan kat KLIA
tapi 1st day dier tak sempat tengok
itu yang semalam baru dier mesej b
bagitau ada atau tak choc tu kat sane

tapi malangnyer terkantoi lak surprise b
sayang telah mengkantoikan b
so sayang ckp sayang tak nak sebab mahal

then kite g cari yang repack kat Alamanda
pun hampa sebab takde yang repack
so b tak puas hatilah
sb sayang b memang teringin sangat (sampai tanya org dlm FB) :p

kebetulan arini b cuti
so b amiklah kesemptan tu
untuk cari your "BOUNTY"

finally jumpa gak yang repack
so b pun beli n balik dengan hati yang gembira
b sabar nak bagi kat sayang sebenarnye

I Luv You So Much...
Whatever I Do
I Do It For You :)

Your Lovely "BOUNTY"







Monday, August 3, 2009

-We Belong Together-

syg b....
nk tau sumthing tak??
sebenarnye b boleh main piano

b tak bgtau syg pun
sb b nk buat surprise
so semalam b record time b main piano

then....
inilah hasilnya
tatapilah untuk renungan kite bersama :p

luv u much...
mwaaaassshhh....








video

Tuesday, July 21, 2009

TAPI~

hello...

betul cakap sesetengah org
kadangkala hidup ini membosankan
TAPI, itu kalau kita still buat benda yg sama setiap hari

TAPI, takkan tiap2 hari nk buat benda baru pulak??
tu pun masalah jugak

bukan apa
cuma bila sampai satu-satu masa
bila kita sorang2
kita akan terpikir tentang org yg kita syg
TAPI, yang pastinya dia tak ada kat sini skrg

ade pulak org ckp
kalau dh cmtu kawen jer cepat
TAPI, takkan suka2 hati jer nk kawen??

kalau ikutkan memang tak sabar nk kawen
mana ada manusia normal yg xnk kawen
TAPI, org gila yg tak normal pun nk kawen gak

mmmm....
apa2 pun kawen takkan selesaikan masalah ni
silap2 bila dh kawen lagi bertambah masalah
TAPI, setiap masalah ada penyelesaiannya

terpulang pada kita utk selesaikan
we must respect n understand each other

sebenarnya skrg dh tak tau nk buat ape
blog ni pun sunyi jer
oklah..
~daa






Friday, July 10, 2009

Our "Manga" :p

Syg b.....
Tq sebab watkan "manga" 4 b

Kepada sesiapa yang tak mengetahui apa itu "manga"
Meh sini biar Cik Man ajar
Cik Me mst takde lagi kan "manga" ni :p
Takpe2 nt Cik B akan ajar awak yer

Kat bawah ni adalah "manga" Cik Man
Samakan??memang hebat Cik B dlm perkara cmni
(bagusnyer kalau siapkan kerja Dr. Au cni)


ensem kan?? ;p


Yang cantik molek kat bawah ni pulak ialah
Buah hati Cik Man (dier yg buat manga ni sbnrnye)
Cik B nyer "manga" mmg sebijik sebulat mcm muka Cik B
Serius!!!!
Anda nilailah sendiri..


cantik kan???

Okayy..
Kepada sesiapa yang berminat
Boleh hubungi terus Cik B melalui blog ini
Cik Man bz nk buat bende lain..
Jumpe lagi..

Mwaaaaaaaasssssssssshhhhhhhhh syg b!!!